Flytspackling Trollhättan

GJ Kakel AB – flytspackling Trollhättan

MED ÅR AV ERFARENHET KAN DU LITA PÅ OSS

Befinner du dig i Trollhättan och behöver hjälp med flytspackling? GJ Kakel AB är specialiserat på bland annat plattsättning, kakel och klinker och vi erbjuder våra tjänster bland annat i Trollhättan. Vårt team av kunniga experter har expertis inom design och installation, och vi använder de senaste teknikerna och materialen för att säkerställa hållbara och estetiskt tilltalande resultat. Oavsett om det är renoveringar, nybyggnationer eller reparationer, är vi redo att leverera högkvalitativa lösningar som uppfyller våra kunders unika behov.

VILKA vi är

Inom företaget finns det årtionden av kompetens, trots att företaget i sig inte är så gammalt. Vårt fokus ligger på att skapa nöjda kunder. Läs mer här.

Vad vi gör

Vi har lång erfarenhet av plattsättning och allt inom kakel & klinker för badrum, kök, hall mm. Vi gör även arbeten med flytspackling.

TJÄNSTER

Välkommen till GJ Kakel AB. Plattsättning, kakel och klinker är viktiga element i till exempel bostadsdesign. För att uppnå hög kvalitet krävs noggrannhet i installationen och materialval. Kvalitetsprodukter och yrkeskunniga plattsättare säkerställer att ytan blir både funktionell och estetiskt tilltalande. Lita på att få ett väl genomfört arbete när du vänder dig till oss!

GJ Kakel AB

Sandhemsvägen 114, 461 42 Trollhättan
076-046 05 05
Flytspackling Trollhättan